Ilmoita tapahtumasta

Tällä lomakkeella voit ehdottaa Menoinfo-verkkopalveluun, Kaakon Viestinnän sanomalehtiin Itä-Savoon, Etelä-Saimaaseen, Kouvolan Sanomiin, Kymen Sanomiin, Länsi-Savoon, Uutisvuokseen sekä Keskiviikko-lehteen uutta tapahtumaa, joka sijaitsee Etelä-Savossa, Etelä-Karjalassa tai Kymenlaaksossa. Jos tapahtuma sijaitsee jossain muussa maakunnassa, valitse oikea lomake tästä valikosta.

Tieto uudesta tapahtumasta tulee lähettää vain yhdellä lomakkeella, yhden kerran. Kaikki tapahtuman julkaisevat lehdet ja verkkokalenterit saavat tiedon tapahtumasta riippumatta siitä, minkä alueen lomakkeen kautta tiedot on lisätty.

Jos tapahtuma toistuu samassa paikassa ja saman sisältöisenä, sinun ei tarvitse luoda jokaista toistoa varten uutta tapahtumaa, vaan voit kertoa toistojen ajankohdat tämän tapahtuman yhteydessä. Katso ohjeet kohdasta Ajankohta. Jos haluat ilmoittaa useita tapahtumia, joiden paikka tai sisältö vaihtelevat, lähetä jokaisen tapahtuman tiedot erikseen, koska kyse on erillisistä tapahtumista.

Keskiviikko-lehden tietojen pitää olla järjestelmässä viimeistään perjantaina klo 9. Uutisvuoksen perjantain lehden viikonloppukoosteen tietojen pitää puolestaan olla järjestelmässä viimeistään torstaina klo 9. Päivittäisiin sanomalehtiin tarkoitettujen tietojen pitää olla järjestelmässä viimeistään julkaisua edeltävänä arkipäivänä klo 9.

Jos haluat muuttaa kalenterissa jo olevan tapahtuman tietoja tai sinulla on muuta kysyttävää tapahtumakalenteriin liittyen, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse. Lehtikohtaiset osoitteet ja alueet:
tapahtumat@esaimaa.fi (Etelä-Karjala, Lappeenrannan seutu),
tuottajat@ita-savo.fi (Savonlinnan seutu),
tapahtumat@kouvolansanomat.fi (Pohjois-Kymenlaakso, Kouvolan seutu),
tapahtumat@kymensanomat.fi (Etelä-Kymenlaakso, Kotkan seutu),
tapahtumat@lansi-savo.fi (Mikkelin seutu) ja
tapahtumat@uutisvuoksi.fi (Imatran seutu).

Muiden maakuntien ylläpitäjien yhteystiedot näet tästä valikosta.

Tähdellä (*) merkityt kentät tulee täyttää. Kirjoita kaikki teksti normaalisti pienaakkosilla ja suurilla alkukirjaimilla, missä niitä tulee käyttää. Ilmoittajan yhteystietoja ei julkaista.

Tapahtuman tiedot

Kirjoita tähän vain tapahtuman nimi, älä aikaa, paikkaa tai järjestäjää. Ne syötetään alempiin kenttiin. Käytä isoja kirjaimia vain alkukirjaimena

Jos mikään luokista ei tunnu sopivan, valitse Tapahtumat - Muut tapahtumat.

Kirjoita tähän kenttään tiivis kuvaus tapahtumasta. Älä toista kuvauksessa niitä tietoja, jotka käyvät ilmi muista tietokentistä (mm. nimi, paikan nimi, ajankohta, mahdolliset hintatiedot, sisältöluokka ja kunta). Kuvausta käytetään Menoinfo-verkkopalvelun listausnäkymissä sekä useiden lehtien painetuissa menokalentereissa. Kuvaus voi olla korkeintaan 200 merkin pituinen. Kun tekstissä on joitain erikoismerkkejä, esim. &-merkki, niin merkkimäärän tulee olla pienempi kuin 200, esim. 190. Jos tässä kentässä on pitkä sisältö ja tallennusyritys palauttaa virheilmoituksen Validation error, yritä lyhentää sisältöä.

kopioi teksti automaattisesti pitkän kuvauksen kenttään

Kuvaa tapahtuman sisältö, järjestäjän tiedot ja mahdolliset hintatiedot. Tapahtuman ajat ja paikan tiedot syötetään alempiin kenttiin, älä kirjoita niitä tähän kenttään. Kuvausteksti näytetään tapahtumakalenterin www-sivulla, kun käyttäjä avaa tämän tapahtuman luettavakseen.

Voit liittää tapahtumaan useamman kuvan. Kuvien tulee olla jpg-muodossa. Suurikokoiset kuvat pienennetään automaattisesti oikean kokoisiksi. Suurin sallittu tiedostokoko on 10 megatavua.

Lataa kuva

    Päätapahtuma

    Jos tapahtumasi on osa suurempaa tapahtumaa, voit valita sille päätapahtuman. Klikkaa kenttää nähdäksesi listan ehdotuksista. Jos haluamasi päätapahtuma ei näy ehdotuksissa, voit hakea muun tapahtuman kirjoittamalla sen nimen tai osan nimestä.

    Ajankohta

    Kirjoita tapahtuman ajankohdat vain tähän kenttään. Niitä ei tule kirjoittaa kuvauskenttiin eikä esim. tapahtuman nimeen. Voit valita, syötäkö ajankohdat yksittäisinä aikoina (esim. 25.12.2020 12-15.30) tai aukiolojakson muodossa (esim. 1.9.2019-31.12.2019 ma 9-11.30, 13-17, ti-pe 8-15).

    Tapahtumapaikan tiedot *

    Kalenterissa on kymmeniä tuhansia aiemmin luotuja tapahtumapaikkoja. Hae valmista paikkaa kirjoittamalla hakusanaksi paikan nimi tai sen jokin keskeinen sana sekä sijaintikunta. Jos valmista paikkaa ei löydy, voi lisätä uuden paikan klikkaamalla hakutuloksen alla olevaa linkkiä "Lisää kalenteriin uusi paikka".


    Kirjoita paikan nimi tai osoite sekä kunta ja paina Hae. Esim. "mikaeli mikkeli" tai "kauppakatu 28 lappeenranta". Haku sanalla "kirjasto" palauttaa eri tuloksen kuin haku sanalla "pääkirjasto". Jos paikan nimessä on "pääkirjasto", niin haku sanalla "kirjasto" ei löydä paikkaa. Siksi hakusanaa kannattaa myös vaihdella, jos oikea paikka ei löydy ensimmäisellä haulla. Hakusanan voi kirjoittaa pienillä kirjaimilla.
    Kartta
    Sijaintitietoa ei ole

    Paikkaa ei voida näyttää tapahtumakalenterin kartalla

    Näytä lisätiedot | Paikan tiedoissa puute?

    Valitse toinen paikka

    Sulje Hakutulos

    Paikat - valitse olemassaolevista paikoista

      Näytä lisää

      Osoitteet - luo uusi paikka valitsemalla osoite

        Syötä käsin - jos paikkaa ei löydy, syötä tiedot käsin

        Luo uusi paikka syöttämällä tiedot käsin

        Hakusanalla ei löytynyt paikkoja tai osoitteita. Korjaa hakusana, tai

        Luo uusi paikka syöttämällä tiedot käsin.
        Sulje
        Perustiedot Paikan tiedoissa puute?
        Korjaa seuraavat virheet:
          Yhteystiedot
          Sijaintitiedot
          Map
          Sijaintitietoa ei ole

          Paikkaa ei voida näyttää tapahtumakalenterin kartalla

          Siirrä karttamerkkiä Lisää paikka kartalle

          Tarkoititko jotain näistä?

          Kartalta löytyi paikkoja, jotka ovat hyvin lähellä valitsemaasi paikkaa. Jos tarkoitit jotain olemassaolevista paikoista, valitse se allaolevalta listalta.

            Sulje Valitse kunta

            Ole hyvä ja valitse tapahtuman sijaintikunta listalta.

            Oletko varma että haluat lisätä paikan ilman sijaintietoa?

            Ilman sijaintitietoa paikkaa ei voida näyttää tapahtumakalenterin karttanäkymässä eikä sijaintihaussa.

            Ei
            Sulje Ilmoita puutteesta paikan tiedoissa

            Kirjoita vapaa kuvaus paikan tiedoissa olevasta virheestä tai puutteesta. Ylläpito käsittelee ilmoitukset ja tekee korjauksia paikan tietoihin tarpeen vaatiessa. Kirjoita kenttään yhteystietosi (nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite), jos haluat, että otamme sinuun yhteyttä.

            Kiitos ilmoituksesta

            Ylläpito käsittelee ilmoituksen ja tekee paikan tietoihin tarvittavat muutokset

            Karttapisteen vaihto

            Antamasi uuden osoitteen sijainti on järjestelmän mukaan eri kuin nykyinen karttapiste. Vaihdetaanko karttapiste järjestelmän ehdotukseen vai pidetäänkö se ennallaan?

            Lisäpiirteet

            Voit halutessasi valita listalta tapahtumaan liittyviä piirteitä. Ne auttavat käyttäjiä löytämään tapahtumasi Menoinfo-verkkopalvelun tapahtumahaulla. Jos tapahtuma on erityisesti suunnattu jollekin kohderyhmälle, valitse enintään kaksi kohderyhmää.
            Kohderyhmä
            Muut

            Omat tietosi

            Jos sinulla on viesti tapahtuman käsittelijälle, kirjoita se tähän kenttään.