Ilmoita tapahtumasta

Tällä lomakkeella voit ehdottaa Menoinfo-verkkopalveluun sekä Etelä Suomen Median lehtiin (Aamupostiin, Helsingin Uutisiin, Keski-Uusimaahan, Länsi-Uusimaahan, Länsiväylään, Mäntsälän Uutisiin, Nurmijärven Uutisiin, Sipoon Sanomiin, Uusimaahan, Vantaan Sanomiin, Vihdin Uutisiin) uutta tapahtumaa, joka sijaitsee Uudellamaalla. Jos tapahtuma sijaitsee toisessa maakunnassa, valitse oikea lomake tästä valikosta.

Tieto uudesta tapahtumasta tulee lähettää vain yhdellä lomakkeella, yhden kerran. Kaikki tapahtuman julkaisevat lehdet ja verkkokalenterit saavat tiedon tapahtumasta riippumatta siitä, minkä alueen lomakkeen kautta tiedot on lisätty.

Jos kalenteriin jätetyissä tapahtumatiedoissa on virhe tai tiedot ovat muuttuneet, lähetä korjaukset sähköpostilla osoitteeseen uusimaa.tapahtumat (a) media.fi. Muiden maakuntien ylläpitäjien yhteystiedot näet tästä valikosta.

Kaikki tapahtumatiedot tarkistetaan ennen julkaisua. Netissä tapahtumat pyritään julkaisemaan jättämistä seuraavana arkipäivänä. Toimitukset valitsevat osan tapahtumatiedoista myös printtilehtiin.

Tähdellä (*) merkityt kentät tulee täyttää. Kirjoita kaikki teksti normaalisti pienaakkosilla ja suurilla alkukirjaimilla, missä niitä tulee käyttää. Ilmoittajan yhteystietoja ei julkaista.

Tapahtuman tiedot

Jos mikään luokista ei tunnu sopivan, valitse Tapahtumat - Muut tapahtumat.

Kuvaa tapahtuman sisältö ja järjestäjän tiedot. Tapahtuman ajat ja paikan tiedot syötetään alempiin kenttiin, älä kirjoita niitä tähän kenttään. Käytä isoja kirjaimia vain alkukirjaimena.

Voit halutessasi kirjoittaa myös lyhyen tapahtumakuvauksen. Kuvausta käytetään Menoinfo-verkkopalvelun listausnäkymissä ja mahdollisesti lehtitulosteissa, joten sen pituus tulisi rajoittaa yhteen tai kahteen lauseeseen (korkeintaan 200 merkkiä). Käytä isoja kirjaimia vain alkukirjaimena.

Voit liittää tapahtumaan useamman kuvan. Kuvien tulee olla jpg-muodossa. Suurikokoiset kuvat pienennetään automaattisesti oikean kokoisiksi. Suurin sallittu tiedostokoko on 10 megatavua.

Lataa kuva

  Päätapahtuma

  Jos tapahtumasi on osa suurempaa tapahtumaa, voit valita sille päätapahtuman. Klikkaa kenttää nähdäksesi listan ehdotuksista. Jos haluamasi päätapahtuma ei näy ehdotuksissa, voit hakea päätapahtumaksi muun kalenterissa olevan tapahtuman kirjoittamalla sen nimen tai osan nimestä.

  Ajankohta

  Tapahtumapaikan tiedot *


  Kirjoita paikan nimi tai osoite sekä kunta ja paina Hae. Esim. "finlandia-talo helsinki"
  Kartta
  Sijaintitietoa ei ole

  Paikkaa ei voida näyttää tapahtumakalenterin kartalla

  Näytä lisätiedot | Paikan tiedoissa puute?

  Valitse toinen paikka

  Sulje Hakutulos

  Paikat - valitse olemassaolevista paikoista

   Näytä lisää

   Osoitteet - luo uusi paikka valitsemalla osoite

    Syötä käsin - jos paikkaa ei löydy, syötä tiedot käsin

    Luo uusi paikka syöttämällä tiedot käsin

    Hakusanalla ei löytynyt paikkoja tai osoitteita. Korjaa hakusana, tai

    Luo uusi paikka syöttämällä tiedot käsin.
    Sulje
    Perustiedot Paikan tiedoissa puute?
    Korjaa seuraavat virheet:
     Yhteystiedot
     Sijaintitiedot
     Map
     Sijaintitietoa ei ole

     Paikkaa ei voida näyttää tapahtumakalenterin kartalla

     Siirrä karttamerkkiä Lisää paikka kartalle

     Tarkoititko jotain näistä?

     Kartalta löytyi paikkoja, jotka ovat hyvin lähellä valitsemaasi paikkaa. Jos tarkoitit jotain olemassaolevista paikoista, valitse se allaolevalta listalta.

      Sulje Valitse kunta

      Ole hyvä ja valitse tapahtuman sijaintikunta listalta.

      Oletko varma että haluat lisätä paikan ilman sijaintietoa?

      Ilman sijaintitietoa paikkaa ei voida näyttää tapahtumakalenterin karttanäkymässä eikä sijaintihaussa.

      Ei
      Sulje Ilmoita puutteesta paikan tiedoissa

      Kirjoita vapaa kuvaus paikan tiedoissa olevasta virheestä tai puutteesta. Ylläpito käsittelee ilmoitukset ja tekee korjauksia paikan tietoihin tarpeen vaatiessa. Kirjoita kenttään yhteystietosi (nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite), jos haluat, että otamme sinuun yhteyttä.

      Kiitos ilmoituksesta

      Ylläpito käsittelee ilmoituksen ja tekee paikan tietoihin tarvittavat muutokset

      Karttapisteen vaihto

      Antamasi uuden osoitteen sijainti on järjestelmän mukaan eri kuin nykyinen karttapiste. Vaihdetaanko karttapiste järjestelmän ehdotukseen vai pidetäänkö se ennallaan?

      Lisäpiirteet

      Voit halutessasi valita listalta tapahtumaan liittyviä piirteitä. Ne auttavat käyttäjiä löytämään tapahtumasi Menoinfo-verkkopalvelun tapahtumahaulla.
      Kohderyhmä
      Muut

      Omat tietosi

      Tähän voi kirjoittaa viestin tapahtuman käsittelijälle.