Ilmoita tapahtumasta

Tällä lomakkeella voit ehdottaa Menoinfo-verkkopalveluun, Aamulehteen sekä Alma Aluemedian muihin lehtiin uutta tapahtumaa, joka sijaitsee Pirkanmaalla. Jos tapahtuma sijaitsee toisessa maakunnassa, valitse oikea lomake tästä valikosta.

Tieto uudesta tapahtumasta tulee lähettää vain yhdellä lomakkeella, yhden kerran. Kaikki tapahtuman julkaisevat lehdet ja verkkokalenterit saavat tiedon tapahtumasta riippumatta siitä, minkä alueen lomakkeen kautta tiedot on lisätty.

Lähettämäsi tapahtuma siirtyy tarkistettavaksi toimitukseen. Alma Aluemedian lehdet pidättävät oikeudet muokata tekstiä sekä verkko- että lehtiversiota varten.

Tapahtumatietoja julkaistaan valikoidusti verkkopalvelujen lisäksi Alma Aluemedian painettujen lehtien päivittäisillä tapahtumapalstoilla.

Mikäli tapahtuman sisältöön tulee muutoksia tai tapahtuma peruuntuu, lähetä muutokset hyvissä ajoin sähköpostiosoitteella al.menot@aamulehti.fi. Muiden maakuntien ylläpitäjien yhteystiedot näet tästä valikosta. Kerro selkeästi tapahtuman aihe, päivämäärä ja muutokset. Ongelmatapauksissa voit ottaa yhteyttä numeroon 010 665 3508.

Tähdellä (*) merkityt kentät tulee täyttää. Ilmoittajan yhteystietoja ei julkaista.

Tapahtuman tiedot

Jos mikään luokista ei tunnu sopivan, valitse Tapahtumat - Muut tapahtumat.

Kuvaa tapahtuman sisältö ja järjestäjän tiedot. Tapahtuman ajat ja paikan tiedot syötetään alempiin kenttiin, älä kirjoita niitä tähän kenttään.

Kirjoita tähän lyhyt tapahtumakuvaus. Kuvausta käytetään painettujen lehtien päivittäisillä tapahtumapalstoilla sekä Menoinfo-verkkopalvelun listausnäkymissä, joten sen pituus tulisi rajoittaa yhteen tai kahteen lauseeseen (korkeintaan 200 merkkiä). Tapahtuman ajat ja paikan tiedot syötetään alempiin kenttiin, älä kirjoita niitä tähän.

Voit liittää tapahtumaan useamman kuvan. Kuvien tulee olla jpg-muodossa. Suurikokoiset kuvat pienennetään automaattisesti oikean kokoisiksi. Suurin sallittu tiedostokoko on 10 megatavua.

Lataa kuva

  Päätapahtuma

  Jos tapahtumasi on osa suurempaa tapahtumaa, voit valita sille päätapahtuman. Klikkaa kenttää nähdäksesi listan ehdotuksista. Jos haluamasi päätapahtuma ei näy ehdotuksissa, voit hakea muun tapahtuman kirjoittamalla sen nimen.

  Ajankohta

  Tapahtumapaikan tiedot *


  Kirjoita paikan nimi tai osoite sekä kunta ja paina Hae. Esim. "urheilutalo lahti" tai "hämeenkatu 4 tampere"
  Kartta
  Sijaintitietoa ei ole

  Paikkaa ei voida näyttää tapahtumakalenterin kartalla

  Näytä lisätiedot | Paikan tiedoissa puute?

  Valitse toinen paikka

  Sulje Hakutulos

  Paikat - valitse olemassaolevista paikoista

   Näytä lisää

   Osoitteet - luo uusi paikka valitsemalla osoite

    Syötä käsin - jos paikkaa ei löydy, syötä tiedot käsin

    Luo uusi paikka syöttämällä tiedot käsin

    Hakusanalla ei löytynyt paikkoja tai osoitteita. Korjaa hakusana, tai

    Luo uusi paikka syöttämällä tiedot käsin.
    Sulje
    Perustiedot Paikan tiedoissa puute?
    Korjaa seuraavat virheet:
     Yhteystiedot
     Sijaintitiedot
     Map
     Sijaintitietoa ei ole

     Paikkaa ei voida näyttää tapahtumakalenterin kartalla

     Siirrä karttamerkkiä Lisää paikka kartalle

     Tarkoititko jotain näistä?

     Kartalta löytyi paikkoja, jotka ovat hyvin lähellä valitsemaasi paikkaa. Jos tarkoitit jotain olemassaolevista paikoista, valitse se allaolevalta listalta.

      Sulje Valitse kunta

      Ole hyvä ja valitse tapahtuman sijaintikunta listalta.

      Oletko varma että haluat lisätä paikan ilman sijaintietoa?

      Ilman sijaintitietoa paikkaa ei voida näyttää tapahtumakalenterin karttanäkymässä eikä sijaintihaussa.

      Ei
      Sulje Ilmoita puutteesta paikan tiedoissa

      Kirjoita vapaa kuvaus paikan tiedoissa olevasta virheestä tai puutteesta. Ylläpito käsittelee ilmoitukset ja tekee korjauksia paikan tietoihin tarpeen vaatiessa. Kirjoita kenttään yhteystietosi (nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite), jos haluat, että otamme sinuun yhteyttä.

      Kiitos ilmoituksesta

      Ylläpito käsittelee ilmoituksen ja tekee paikan tietoihin tarvittavat muutokset

      Karttapisteen vaihto

      Antamasi uuden osoitteen sijainti on järjestelmän mukaan eri kuin nykyinen karttapiste. Vaihdetaanko karttapiste järjestelmän ehdotukseen vai pidetäänkö se ennallaan?

      Lisäpiirteet

      Voit halutessasi valita listalta tapahtumaan liittyviä piirteitä. Ne auttavat käyttäjiä löytämään tapahtumasi Menoinfo-verkkopalvelun tapahtumahaulla.
      Kohderyhmä
      Muut

      Omat tietosi

      Jos järjestät tai tiedotat tapahtumista säännöllisesti, voit saada oikeuden syöttää tapahtumatiedot suoraan kalenterijärjestelmään, jolloin uudet tapahtumat ja muutokset näkyvät kalenterissa välittömästi. Mainitse asiasta tässä kentässä, niin otamme yhteyttä sinuun.