Ilmoita tapahtumasta Pirkanmaalla

Tällä lomakkeella voit ehdottaa Menoinfo-verkkopalveluun, Aamulehteen sekä Sanoma Media Kustannuksen muihin lehtiin uutta tapahtumaa, joka sijaitsee Pirkanmaalla. Jos tapahtuma sijaitsee toisessa maakunnassa, valitse oikea lomake tästä valikosta.

Varmistathan, että tapahtumasi on Menoinfon julkaisulinjan (pdf-tiedosto) mukainen. Tieto uudesta tapahtumasta tulee lähettää vain yhdellä lomakkeella, yhden kerran. Kaikki tapahtuman julkaisevat lehdet ja verkkokalenterit saavat tiedon tapahtumasta riippumatta siitä, minkä alueen lomakkeen kautta tiedot on lisätty.

Jos tapahtuma toistuu samassa paikassa ja saman sisältöisenä, sinun ei tarvitse luoda jokaista toistoa varten uutta tapahtumaa, vaan voit kertoa toistojen ajankohdat tämän tapahtuman yhteydessä. Katso ohjeet kohdasta Ajankohta. Jos haluat ilmoittaa useita tapahtumia, joiden paikka tai sisältö vaihtelevat, lähetä jokaisen tapahtuman tiedot erikseen, koska kyse on erillisistä tapahtumista.

Lähettämäsi tapahtuma siirtyy tarkistettavaksi toimitukseen. Sanoma Media Kustannuksen lehdet pidättävät oikeudet muokata tekstiä sekä verkko- että lehtiversiota varten.

Tapahtumatietoja julkaistaan valikoidusti verkkopalvelujen lisäksi Sanoma Media Kustannuksen painettujen lehtien päivittäisillä tapahtumapalstoilla.

Mikäli tapahtuman sisältöön tulee muutoksia tai tapahtuma peruuntuu, lähetä muutokset hyvissä ajoin sähköpostiosoitteella al.menot@aamulehti.fi. Muiden maakuntien ylläpitäjien yhteystiedot näet tästä valikosta. Kerro selkeästi tapahtuman aihe, päivämäärä ja muutokset. Ongelmatapauksissa voit ottaa yhteyttä numeroon 010 700 4075.

Tähdellä (*) merkityt kentät tulee täyttää. Ilmoittajan yhteystietoja ei julkaista.

Tapahtuman tiedot

Kirjoita tähän vain tapahtuman nimi, älä aikaa, paikkaa tai järjestäjää. Ne syötetään alempiin kenttiin. Käytä isoja kirjaimia vain alkukirjaimena. Nimen enimmäispituus on 80 merkkiä.

Jos mikään luokista ei tunnu sopivan, valitse Tapahtumat - Muut tapahtumat.

Jos haluat, että lisäämäsi tapahtuma julkaistaan myös Tampereen kaupungin tapahtumakalenterissa, valitse alla olevasta valikosta lisenssiksi CC-My 4.0 (avoin lisenssi). Ilman tätä valintaa tapahtumaa ei kopioida Tampereen kalenteriin.

CC-lisenssin asettaminen tarkoittaa sitä, että tapahtuman tiedot voi kopioida muihin tapahtumakalentereihin ja niitä voi vapaasti käyttää myös muihin tarkoituksiin. Lisätietoja Nimeä 4.0 Kansainvälinen (CC BY 4.0) -lisenssistä voit lukea täältä: Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen Huomaathan, että tätä lisenssiä ei voi enää poistaa tapahtumasta, joka on julkaistu lisenssin alaisena. Tapahtumatietoa koskeva valinta ei koske tapahtumaan mahdollisesti liitettävien kuvien käyttöoikeuksia.

Kirjoita tähän kenttään tiivis kuvaus tapahtumasta. Älä toista kuvauksessa niitä tietoja, jotka käyvät ilmi muista tietokentistä (mm. nimi, paikan nimi, ajankohta, sisältöluokka ja kunta). Kuvausta käytetään Menoinfo-verkkopalvelun listausnäkymissä sekä useiden lehtien painetuissa menokalentereissa. Kuvaus voi olla korkeintaan 200 merkin pituinen.

Kopioi teksti automaattisesti pitkän kuvauksen kenttään

Kuvaa tapahtuman sisältö ja järjestäjän tiedot. Tapahtuman ajat ja paikan tiedot syötetään alempiin kenttiin, älä kirjoita niitä tähän kenttään. Kuvausteksti näytetään tapahtumakalenterin www-sivulla, kun käyttäjä avaa tämän tapahtuman luettavakseen.

Voit liittää tapahtumaan useamman kuvan. Kuvien tulee olla jpg-muodossa. Suurikokoiset kuvat pienennetään automaattisesti oikean kokoisiksi. Suurin sallittu tiedostokoko on 10 megatavua.

Lataa kuva

  Jos haluat, että tapahtumaan liittämääsi kuvaa saa käyttää tapahtumatiedottamisen yhteydessä Tampereen kaupungin tapahtumakalenterissa, valitse alla olevasta valikosta Vain tapahtuman markkinointiin. Tällä valinnalla annat Tampereen kaupungin kalenterille rajoitetun käyttöoikeuden kuvaasi, mutta et luovuta sitä vapaaseen käyttöön etkä luovu tekijänoikeuksista. Voit tehdä tämän valinnan vain, jos kuvan tekijänoikeudet ovat sinulla itselläsi tai oikeuksien haltija on määrittänyt kuvan vapaaseen käyttöön.

  Päätapahtuma

  Jos tapahtumasi on osa suurempaa tapahtumaa, voit valita sille päätapahtuman. Klikkaa kenttää nähdäksesi listan ehdotuksista. Jos haluamasi päätapahtuma ei näy ehdotuksissa, voit hakea muun tapahtuman kirjoittamalla sen nimen.

  Ajankohta

  Kirjoita tapahtuman ajankohdat vain tähän kenttään. Niitä ei tule kirjoittaa kuvauskenttiin eikä esim. tapahtuman nimeen. Voit valita, syötäkö ajankohdat yksittäisinä aikoina (esim. 25.12.2020 12-15.30) tai aukiolojakson muodossa (esim. 1.9.2019-31.12.2019 ma 9-11.30, 13-17, ti-pe 8-15).

  Tapahtumapaikan tiedot *

  Kalenterissa on kymmeniä tuhansia aiemmin luotuja tapahtumapaikkoja. Hae valmista paikkaa kirjoittamalla hakusanaksi paikan nimi tai sen jokin keskeinen sana sekä sijaintikunta. Jos valmista paikkaa ei löydy, voi lisätä uuden paikan klikkaamalla hakutuloksen alla olevaa linkkiä "Lisää kalenteriin uusi paikka".

  Paikan hakeminen
  Haku sanalla "kirjasto" palauttaa eri tuloksen kuin haku sanalla "pääkirjasto". Jos paikan nimessä on "pääkirjasto", niin haku sanalla "kirjasto" ei löydä paikkaa. Siksi hakusanaa kannattaa myös vaihdella, jos oikea paikka ei löydy ensimmäisellä haulla. Hakusanan voi kirjoittaa pienillä kirjaimilla.
  Kartta
  Sijaintitietoa ei ole

  Paikkaa ei voida näyttää tapahtumakalenterin kartalla

  Näytä lisätiedot | Paikan tiedoissa puute?

  Valitse toinen paikka

  Sulje Hakutulos

  Paikat - valitse olemassaolevista paikoista

   Näytä lisää

   Osoitteet - luo uusi paikka valitsemalla osoite

    Syötä käsin - jos paikkaa ei löydy, syötä tiedot käsin

    Luo uusi paikka syöttämällä tiedot käsin

    Hakusanalla ei löytynyt paikkoja tai osoitteita. Korjaa hakusana, tai

    Luo uusi paikka syöttämällä tiedot käsin.
    Sulje
    Perustiedot Paikan tiedoissa puute?
    Korjaa seuraavat virheet:
     Yhteystiedot
     Sijaintitiedot
     Map
     Sijaintitietoa ei ole

     Paikkaa ei voida näyttää tapahtumakalenterin kartalla

     Siirrä karttamerkkiä Lisää paikka kartalle

     Tarkoititko jotain näistä?

     Kartalta löytyi paikkoja, jotka ovat hyvin lähellä valitsemaasi paikkaa. Jos tarkoitit jotain olemassaolevista paikoista, valitse se allaolevalta listalta.

      Sulje Valitse kunta

      Ole hyvä ja valitse tapahtuman sijaintikunta listalta.

      Oletko varma että haluat lisätä paikan ilman sijaintietoa?

      Ilman sijaintitietoa paikkaa ei voida näyttää tapahtumakalenterin karttanäkymässä eikä sijaintihaussa.

      Ei
      Sulje Ilmoita puutteesta paikan tiedoissa

      Kirjoita vapaa kuvaus paikan tiedoissa olevasta virheestä tai puutteesta. Ylläpito käsittelee ilmoitukset ja tekee korjauksia paikan tietoihin tarpeen vaatiessa. Kirjoita kenttään yhteystietosi (nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite), jos haluat, että otamme sinuun yhteyttä.

      Kiitos ilmoituksesta

      Ylläpito käsittelee ilmoituksen ja tekee paikan tietoihin tarvittavat muutokset

      Karttapisteen vaihto

      Antamasi uuden osoitteen sijainti on järjestelmän mukaan eri kuin nykyinen karttapiste. Vaihdetaanko karttapiste järjestelmän ehdotukseen vai pidetäänkö se ennallaan?

      Lisäpiirteet

      Voit halutessasi valita listalta tapahtumaan liittyviä piirteitä. Ne auttavat käyttäjiä löytämään tapahtumasi Menoinfo-verkkopalvelun tapahtumahaulla. Jos tapahtuma on erityisesti suunnattu jollekin kohderyhmälle, valitse enintään kaksi kohderyhmää.
      Kohderyhmä
      Muut

      Omat tietosi (Lue tietosuojalauseke)

      Jos järjestät tai tiedotat tapahtumista säännöllisesti, voit saada oikeuden syöttää tapahtumatiedot suoraan kalenterijärjestelmään, jolloin uudet tapahtumat ja muutokset näkyvät kalenterissa välittömästi. Mainitse asiasta tässä kentässä, niin otamme yhteyttä sinuun.